Sunday, August 10, 2008

Arroz Caldo

Mga Sagol:

Karne nga Manok
Toyo (Soy Sauce)
Duga sa Lemoncito ( Calamansi Juice)
Asukal
Ahos
Sibuyas
Bugas (Rice)
Patis
Chicken Cubes
Nilaga nga Itlog
Tubig
Mantika

Mga Paagi Sa Pagluto:

I-babad ang karne nga Manok sa Lemoncito juice, toyo ug gamay'ng Asukal. Ibutang ang karne nga manok sa kalaha o kaserola (pan) ug isulod sa oven. I-gisa ang Sibuyas ug ang Ahos sa Mantika. I-sagol ang Bugas sa nagisa nga Sibuyas ug Ahos. Butangan og Patis og sagulon pagma-ayo. Butangan og Tubig og pabukalon og bale 20 ka minutos ngadto sa 25 ka minutos. Butangan og Chicken Cubes. Hiwa-on ug himayon ang karne nga Manok nga giluto sa oven. Butangan og hiniwa nga nilaga nga Itlog ug niluto nga karne nga Manok para sa toppings.