Mga Sagol:
1 ka kilo nga Tufu
1 ka lata nga whole mushrooms, (halved)
1 ka Karot gihiwa og pinata-as
3 ka Klabo nga Ahos gihiwa og pino
1/2 gihiwa nga sibuyas
2 ka kutsara nga oyster sauce
1/2 sa tasa nga Singkamas gihiwa og pina-kwadrado
asin ug paminta
2 ka kutsara nga mantika
Dahon sa Lettuce
Almonds
Crispy Noodles
Hoisin Sauce
Chicken Stock
Paagi Sa Pagluto:
Hiwaon ang Tokwa (Tufu). Igisa ang Sibuyas ug ang Ahos. I-dugang ang Karot. Timplahan og oyster sauce. Butangan pod og Chicken Stock. Ilunod ang mushrooms. Timplahan og asin. Butangan og dinurog nga Chili flakes.
Sugyot:
Patyon ang kalan ayha ihulog ang Singkamas aron medyo kagubkob pa kaunon.
Crispy Noodles:
I-prito ang Bihon sa init nga mantika og pila ka segundo, dayon haw-ason og ibutang sa paper towel aron di mantikaon ang crispy noodles.
I-prito ang Tokwa (Tufu)
Ang Pagplating:
Maghanig og dahon sa Lettuce, dayon ibutang ang crispy noodles ug ang uban pang mga sagol nga luto na.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment