Mga Sagol:
1 tasa nga mantikilya (butter)
1 ka sibuyas
5 ka klabo nga ahos ginutad
1 1/2 tasa nga all-purpose flour
5 ka tasa nga fish broth (pinagbukalan sa tahong)
2 ka tasa nga gatas nga evap
2 ka kutsara nga mantika
paminta
250 gramo nga fillet Maya-Maya
250 gramo nga tahong limpyo na kay gikuhaan na ug bungot
250 gramo nga nukos limpyo na kay wa nay panit, ata ug puyo
250 gramo nga uwang limpyo na kay shelled and deveined
asin ug puti nga paminta
1/2 sa tasa nga alak
ginutad nga dahon sa sibuyas
Paagi Sa Pagluto:
Igisa ang ahos ug ang sibuyas sa mantikilya. Ilunod ang nukos ug ang uwang. Isunod ang tahong nga gipabukalan na. Ibubo ang alak og painiton pag -ayo. Sagulon ang gatas nga evap ug ang all-purpose flour pangpalawot sa sabaw. I-apil ang seafood broth kadtong gibukalan sa tahong. Pabukalon ug sagulon. Kon maluto na, dayan-dayanan dayon og dahon sa sibuyas.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment